Crida a tothom a causa de l'alt increment de casos COVID-19 — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Crida a tothom a causa de l'alt increment de casos COVID-19

Crida a tothom a causa de l'alt increment de casos COVID-19

A causa de l'alt increment de casos COVID-19 a l’escola Dr. Serés, l’Ajuntament i les autoritats sanitàries fan una crida a tota la ciutadania, a les persones confinades i als pares i mares dels infants confinats.

A causa de l'alt increment de casos COVID-19 a l’escola Dr. Serés, l’Ajuntament i les autoritats sanitàries fan una crida a:

  •  Tota la ciutadania a no abaixar la guàrdia per evitar situacions crítiques en els propers dies. Intentem reduir la interacció social i respectem les mesures  per aturar la transmissió del virus.
  • Persones confinades, pares i mares dels infants confinats. Les persones confinades (que potencialment estan infectades perquè presenten símptomes o perquè han estat en contacte amb persones infectades) no han de sortir de casa en cap cas, no poden anar a passejar, ni als parcs, ni a recollir els germans a l’escola, ni a les activitats extraescolars.

Es demana de forma expressa a tothom que no es vagi als parcs i, si s'hi va, que es respectin al màxim totes les mesures bàsiques de protecció individual i col·lectiva, i que les persones confinades NO assisteixin a cap activitat extraescolar, ni cultural, ni esportiva. 


  • Compartir